Petiție împotriva masacrării ciocârliilor!

83
Petiție împotriva masacrării ciocârliilor! - 26apriliesalveazaciocarlie-1430045591.jpg

Articole de la același autor

O petiție online, prin care se strâng semnături pentru a-i convinge pe parlamentari să voteze împotriva legii vânătorii, a fost lansată de organizațiile de protecția naturii. "Această nouă lege va transforma România în Paradisul Vânătorii pentru străini!", se menționează în petiția intitulată sugestiv "Oprește barbaria, salvează ciocârlia!". 

"Aveți puterea de a opri acest măcel al ciocârliei și al celorlalte păsări cântătoare din România, cerând parlamentarilor să voteze împotriva Legii Vânătorii, care este reexaminată de Parlament în aceste zile. Această nouă lege va transforma România în Paradisul Vânătorii pentru străini, care nu doar că vor putea lăsa bălți de sânge în țară, ba chiar își vor putea lua trofeele peste graniță, ca să se înfrupte liniștiți din ele, fără să fie trași la răspundere. Străinii vor putea vâna fără opreliști pe proprietăți private fără acordul proprietarilor, iar perioada de vânătoare pentru unele specii va crește până la trei luni. Păsările vor fi hăituite și vânate cu cruzime, în perioada împerecherii și creșterii puilor. Un adevărat măcel, în condițiile în care România e și așa una dintre ultimele țări din UE care mai permite vânătoarea păsărilor cântătoare. Ciocârlia, principala specie amenințată (e permisă vânarea a peste 600.000 de ciocârlii anual!), mai e vânată doar în șase țări!", spun apărătorii păsărilor.

Până în prezent, petiția a strâns aproximativ 4.500 de semnături. Cei interesați pot găsi petiția pe pagina web: http://www.petitieonline.com/opreste_barbaria_salveaza_ciocarlia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5215 secunde