Video Petrecere organizată pe stradă întreruptă brusc de polițiști! Iată care este motivul!

798
1
Petrecere organizată pe stradă întreruptă brusc de polițiști! Iată care este motivul! - 13e51a8a5c7e47d2aae8912f00663233-1718999101.jpg

Articole de la același autor

Un eveniment organizat pe strada Zorilor din Constanța a fost întrerupt vineri, în jurul orelor 22.00 de către polițiști din cadrul IPJ Constanța. 
Tinerii prezenți la petrecere, vineri seara, au trebuit să oprească brusc muzica pentru că, spun polițiștii constănțeni, “s-a depășit timpul alocat evenimentului”. Cei prezenți la petrecere, inclusiv DJ-ul au rămas consternați, spunând că nu au știut că este oră limită până când se pot distra.
 



Comentează știrea

de prin lume
Vineri, 21 iunie

La altii tot prin UE, cutuma cu ora de inchidere este de multa vreme implementata si chiar se respecta. Amenzile sint considerabile ! Ora era tot undeva 22:00, atit pe oras cit si pe statiune [ similar ca la noi ]. Trebuia sa fie antifonare buna si doar foarte putine localuri dupa 22:00, unul la ceva km distanta si tot oras "turistic" . Ce spune "noul regulament" al orasului ? E voie sau nu ? Asta e tot, altfel ... poate detalii organizatorice si adica "atit s-a platit" cu lipsa de buna comunicare [ ca poate mai de pacalici ca aveam si asa la orgamizatori ] ! "Motivul este absurd", pt. cine ? Politia asta chiar asa "ttimpiti" mereu ?

Pagina a fost generata in 0.4557 secunde