Philip Gordon, trimisul SUA la București, întâlnire cu Traian Băsescu și Crin Antonescu: Guvernul SUA este preocupat de evoluțiile din România

178
Philip Gordon, trimisul SUA la București, întâlnire cu Traian Băsescu și Crin Antonescu: Guvernul SUA este preocupat de evoluțiile din România - phillipgordon0-1344858142.jpg

Articole recomandate

Philip Gordon, asistent al secretarului de stat american, Hillary Clinton, a avut, astăzi, o întâlnire cu președintele suspendat Traian Băsescu, scrie incont.ro. Ulterior acesta a fost primit la Cotroceni de către președintele interimar, Crin Antonescu. Oficialul american i-a transmis lui Crin Antonescu că Washingtonul este preocupat de evoluțiile politice din România.
Totodată, acesta a susținut că SUA privesc România ca pe un prieten și partener.
Oficialul american a declarat că urmează să facă o declarație de presă în care să își exprime punctele de vedere rezultate după întâlnirile cu oficialii români. Gordon nu a precizat unde și când vor avea loc aceste declarații.
Tot astăzi Gordon va avea întâlniri și cu membri ai societății civile și ai comunității de afaceri pentru a discuta despre rolul lor în întărirea valorilor și principiilor democratice împărtășite de comunitatea transatlantică, precizează Departamentul de stat al SUA, citat de incont.ro.

Citește mai mult…



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.4014 secunde