Piese auto în valoare de peste 100.000 lei, confiscate la Constanța

359
Piese auto în valoare de peste 100.000 lei, confiscate la Constanța - piese-1488205313.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit, vineri, într-un container sosit în Portul Constanța Sud Agigea din China, peste 200 bucăți discuri de frână auto, produse contrafăcute, în valoare aproximativă de 121.500 lei, dacă ar fi fost originale.


Containerul sosit din China avea ca destinație o societate comercială cu sediul pe raza județului Maramureș. Administratorul societății comerciale în cauză este un cetățean român, în vârstă de 43 de ani, cu domiciliul pe raza județului Maramureș.


În urma controlului au fost descoperite 243 bucăți discuri de frână auto, care purtau însemnele unei mărci cunoscute. Bunurile în cauză, în valoare aproximativă de 121.500 lei, dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali.


Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3147 secunde