Week-end plin de misiuni pentru jandarmii și polițiștii constănțeni!

204
Week-end  plin de misiuni  pentru jandarmii  și polițiștii constănțeni! - weekend-1487953976.jpg
În acest week-end, peste 40 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ și ISU Constanța, vor acționa pentru asigurarea ordinii la o serie de evenimente sportive, pentru ca acestea să se poată desfășura în condiții de siguranță.


Astfel, sâmbătă vor fi asigurate măsuri de ordine publică la meciul de handbal masculin dintre echipele AHC Dobrogea Sud 2 Constanța și HC Farul Constanța, eveniment sportiv ce se va desfășura la Sala Sporturilor, începând cu ora 11.00. În aceeași zi, jandarmii constănțeni vor fi prezenți în zona Sălii Sporturilor pentru asigurarea ordinii publice la meciul de baschet dintre echipele Baschet Club Athletic Constanța și CS Spike București, partidă ce va începe la ora 14.00.


Duminică, oamenii legii vor asigura ordinea la meciul de handbal masculin dintre echipele CSU Neptun Constanța și Dinamo București, partidă programată să înceapă la ora 13.00. Tot duminică, jandarmii vor avea în vedere desfășurarea în condiții de siguranță a partidei de handbal masculin dintre echipele AHC Dobrogea Sud Constanța și HC Vaslui, eveniment sportiv ce va începe la ora 16.00.


"Suporterii echipelor precum și ceilalți spectatori au obligația legală de a respecta regulile de conviețuire socială și măsurile stabilite de organizatori și forțele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea și în interiorul arenelor sportive", sfătuiesc jandarmii constănțeni. 


De asemenea, oamenii legii recomandă suporterilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte și să se delimiteze de orice formă de violență, ce ar conduce la tulburarea ordinii publice în arenele sportive, atât pe durata meciurilor, cât și după terminarea acestora.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 02 Aprilie 2012
Stire din Eveniment : Ce fac jandarmii de ziua lor?
Pagina a fost generata in 1.4676 secunde