România va fi gazda conferinței forțelor pentru operații speciale

1316
România va fi gazda conferinței forțelor pentru operații speciale - romania-1487953916.jpg
În cadrul vizitei desfășurate în SUA, în zilele de 22 și 23 februarie, generalul Nicolae Ciucă, șeful Statului Major General, a participat la simpozionul forțelor pentru operații speciale, organizat de Global Special Operations Forces Foundation. 


Discuțiile au fost centrate pe adaptarea rolului forțelor speciale la noile provocări de securitate, cu accent pe creșterea interoperabilității și integrarea forțelor convenționale și a celor speciale în cadrul misiunilor viitoare.


Șeful Statului Major General a avut o prezentare cu tema "Transformarea forțelor pentru operații speciale - prioritate strategică a Armatei României", subliniind importanța relației om - tehnologie și provocările generate de actualul context de securitate. 


În finalul intervenției, șeful Statului Major General a lansat invitația celor prezenți la simpozion de a participa la următoarea conferință a forțelor pentru operații speciale, "Global Special Operations Forces Symposium Europe", ce va fi găzduită de România la finalul lunii septembrie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5402 secunde