Pistol și cartușe cu gaze, reținute de polițiștii de frontieră

2507
Pistol și cartușe cu gaze, reținute de polițiștii de frontieră - pistolgarda-1387454941.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au reținut în PTF Vama Veche un pistol cu gaze, marca EKOL SPECIAL 99, calibru 9 mm, precum și 11 cartușe cu gaze calibru 9 mm. 

Ieri, în jurul orei 14.30, în PPF Vama Veche s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră un cetățean român în vârstă de 53 ani, la volanul unui autoturism marca Daewoo, înmatriculat în București. Acesta a prezentat la controlul specific de frontieră un pistol cu gaze, marca EKOL SPECIAL 99, calibru 9 mm, 11 cartușe cu gaze calibru 9 mm, precum și factura de achiziție.

În urma verificărilor a rezultat însă faptul că bărbatul nu deține autorizație de procurare a pistolului cu gaze.

Persoana în cauză, domiciliată în București, a declarat faptul că a achiziționat pistolul și muniția aferentă din Bulgaria, fără a cunoaște faptul că trebuie să dețină autorizație de procurare a pistolului și muniției cu gaze.

Pistolul și cartușele, evaluate la aproximativ 129 de lei, au fost reținute la sediul PPF Vama Veche, urmând a fi predate la Serviciul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, în vederea expertizării.

Polițiștii de frontieră i-au întocmit cetățeanului român dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de "deținerea sau portul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4781 secunde