PLAN ROȘU DE INTERVENȚIE. AUTOCAR CU 82 DE PERSOANE RĂSTURNAT LA HÂRȘOVA

2933
PLAN ROȘU DE INTERVENȚIE.  AUTOCAR CU 82 DE PERSOANE RĂSTURNAT LA HÂRȘOVA - breakingnews1679359517723-1696877740.jpeg

Articole recomandate

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină luni, 9 octombrie a.c., la Hârșova, pe DN2A, între Popas Miorița și Ghindărești, acolo unde a avut loc un accident rutier. Din primele informații, un autocar cu 82 de pasageri ucraineni s-a răsturnat în afara părții carosabile, 5 persoane fiind blocate în interior.

A fost activat Planul Roșu de Intervenție. La fața locului s-au deplasat de la stația Hârșova - 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă și un echipaj SMURD B, de la Detașamentul Cernavodă o autospecială de stingere cu apă şi spumă, autospeciala de descarcerare și un echipaj SMURD B, de la Detașamentul Medgidia un echipaj de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple și un echipaj SMURD, de la Detașamentul Port o autospecială de transport victime multiple, de la Detașamentul Palas - AIACC și un echipaj SMURD C.

La locul accidentului, pe lângă echipajele trimise de ISU, s-au deplasat și 6 echipaje SAJ. Potrivit primelor date, pasagerii sunt conștienți și stabili, trei persoane având nevoie de îngrijiri medicale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3104 secunde