PLAN ROŞU DE INTERVENŢIE LA CONSTANŢA! Explozie la Petromidia!

2779
6
PLAN ROŞU DE INTERVENŢIE LA CONSTANŢA! Explozie la Petromidia! - petromidianavodari1383239104-1711696109.jpg
Autorităţile constănţene au activat vineri dimineaţa Planul roşu de intervenţie în cazul unui eveniment apărut pe platforma Rafinăriei Petromidia din Năvodari, caracterizat cu degajări foarte mari de fum, a anunţat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).



Planul roşu de intervenţie presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului.

ISU CONSTANŢA: "Pentru eficientizarea misiunii de răspuns, salvatorii intervin cu şase maşini de stingere, două autoscări şi trei ambulanţe SMURD. Misiunea este în dinamică", se specifică în anunţul IGSU. 



Potrivit informaţiilor de ultim moment, a fost vorba despre o flacără, care a fost stinsă, iar acum se acţionează pentru răcire. "Până acum nu avem victime", mai menţionează reprezentanţii ISU Constanţa.




Comentează știrea

IulianP
29 martie

probabil nu au eliminat total gazele din instalatie si au inceput luru cu foc deschis . au fost multe asemenea explozii .

buu
29 martie

in F.Rusa rafinariile bubuie din cauza dronelor, la noi bubuie pro.stia.

robert
29 martie

Rafinaria Petromidia nu ar trebui oare sa aibe un serviciu propriu de pompieri, bine dimensionat si pus la punct, incat sa faca fata oricaror evenimente, in cel mai rau caz cu ajutor de la pompierii din Constanta, fara sa se bazeze pe ajutorul pompierilor de la Timisoara si Satu Mare?

Marioneta
29 martie

conducta a explodat înainte să fie lovită de drona rusească sau după?

dorel
29 martie

Cauzele trebuiesc stabilite , chiar dacă nu există victime, putandu=se face o paralelă cu explozia din 2021, mai ales că acum rafinarea era în revizie generală.

brando
29 martie

Rezultatele anchetei ar trebui comunicate public , după finali?area acesteia.

Pagina a fost generata in 1.9431 secunde