Plase monofilament confiscate în PTF Ostrov

108

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în PTF Ostrov un cetățean român care încerca să introducă în țară plase monofilament în lungime de 150 metri. 

Ieri, în jurul orei 13.30, în PTF Ostrov s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de intrare în țară cetățeanul român I.G. în vârstă de 57 ani domiciliat în municipiul Călărași.

Persoana în cauză călătorea pe jos și transporta o pungă voluminoasă de culoare neagră.

Având suspiciuni asupra conținutului acesteia, polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit în urma căruia au descoperit două plase de pescuit tip monofilament în lungime de 150 metri.

Cetățeanul român a declarat faptul că a achiziționat plasele de pe teritoriul Bulgariei pentru o cunoștință din România.

Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării plasele evaluate la aproximativ 300 lei și au întocmit persoanei în cauză dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de "producerea, importul, deținerea, comercializarea sau transportul uneltelor de plasă tip monofilament", faptă prevăzută și sancționată de art. 64, lit. m din O.U.G. 23/2008 modificată și aprobată prin Legea 317/2009.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1574 secunde