Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru identificarea a 3 tineri, suspectați că au bătut un bărbat de 53 de ani

191
Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru identificarea a 3 tineri, suspectați că au bătut un bărbat de 53 de ani - capture62982700-1550045046.jpg

Articole recomandate

Poliția Capitalei solicită sprijiul cetățenilor pentru identificarea a trei tineri, suspectați că au agresat, în noaptea de marți spre miercuri, un bărbat de 53 de ani într-un magazin din București. Tinerii au lovit bărbatul de mai multe ori după care au fugit.

"Poliția Capitalei vă solicită sprijin pentru identificarea unor tineri, care în această noapte, au agresat un bărbat de 53 de ani. În data de 13 februarie, în jurul orei 01.30, prin apel 112, Secția 22 Poliție a fost sesizată că într-un magazin de tip non-stop, a izbucnit o ceartă între un bărbat și alții trei, clienți toți. Conflictul a escaladat și cei trei l-au lovit de mai multe ori, după care au fugit", anunță, miercuri, Poliția Capitalei, potrivit news.ro.

Sursa citată a precizat că la fața locului s-au deplasat echipaje ale secției de poliție, dar și de prim-ajutor.

Bărbatul agresat a fost transportat la spital, pentru evaluare de specialitate.

"Cercetările sunt efectuate de Secția 22 Poliție sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe. Vă punem la dispoziție imagini care îi surprind pe cei trei tineri. Cei care îi cunosc/recunosc sunt rugați să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate subunități de poliție", au mai transmis polițiștii.

sursa text si foto: romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0015 secunde