Poliția Locală, în acțiune. Au dat sancțiuni în valoare de peste 20.000 de lei

289
Poliția Locală,  în acțiune.  Au dat sancțiuni  în valoare de peste 20.000 de lei - politialocala2-1518024248.jpg
În perioada 5 – 6 februarie, polițiștii locali au acționat pe raza municipiului Constanța, în scopul verificării prevederilor legale privind respectarea avizului programului de funcționare emis de autoritatea publică locală, respectarea legalității executării construcțiilor, precum și pentru deconectarea de la instalația de încălzire centralizată.

În urma verificărilor efectuate au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 23.300 lei. Pentru cinci agenți economici s-a dispus sancțiunea complementară de obținere a actului administrativ aviz program de funcționare în termen de 30 de zile.

În ceea ce privește respectarea prevederilor Legii nr.50/1991, privind autorizarea lucrărilor de construire pentru un număr de trei contravenienți, polițiștii locali au dispus măsurile complementare de: oprire a lucrărilor de la comunicarea procesului verbal, obținerea autorizației de construire în termen de 90 de zile, în caz contrar desființarea lucrărilor executate nelegal.

Au fost aplicate două sancțiuni contravenționale dispunându-se ca măsura complementară de împrejmuire cu panouri aliniate și montare plasă de protecție. O persoană juridică a fost sancționată contravențional cu suma de 1.500 de lei și dispusă măsura complementară de eliberare a domeniului public ocupat de materiale de construcții în termenul de 24 ore de la comunicare.

Opt persoane au fost sancționate contravențional pentru deconectarea de la instalația de încălzire centralizată a consumatorului fără a deține aviz favorabil eliberat de instituția abilitată. Aducem la cunoștință, că astfel de activități se vor derula zilnic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4951 secunde