Poliția Română. Peste 80 de cetăţeni străini, depistaţi când încercau să treacă graniţa ascunşi în automarfare

155
1
Poliția Română. Peste 80 de cetăţeni străini, depistaţi când încercau să treacă graniţa ascunşi în automarfare - ada17septembrie2022021-1663408702.jpg
Peste 80 de cetăţeni străini au depistaţi de poliţişti când încercau să treacă ilegal graniţa spre Ungaria ascunşi în compartimentele pentru marfă ale unor automarfare.


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat, cu sprijinul echipajelor canine ale Poliţiei de Frontieră, 82 de cetăţeni străini ascunşi în trei mijloace de transport încărcate cu diverse bunuri şi conduse de şoferi români.


Persoanele care încercau să iasă ilegal din ţară provin din Bangladesh, Nepal, India, Pakistan şi Afganistan şi au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria cu scopul de a ajunge în diferite state din Spaţiul Schengen, informează sursa citată.


În toate cazurile poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale ce se impun.


Comentează știrea

Stelica
17 septembrie 2022
Incompetenta

Politia Romana si Politia de Frontiera Romana sunt doua entitati separate. Cand nici macar lucrul asta elementar nu este prezentat corect, cine poate sa creada orice din ce publica presa?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5641 secunde