Poliția Rutieră, la "vânătoare" de șoferi băuți

132
Poliția Rutieră, la

Articole de la același autor

În week-end, atât municipiul Constanța, cât și drumurile circulate din județ au fost împânzite de polițiști. Poliția Rutieră Constanța a scos toate echipajele disponibile în căutarea șoferilor beți sau drogați. Iar astfel de controale vor fi realizate și în perioada următoare, având în vedere vremea nefavorabilă și apropierea sărbătorilor. 


Polițiștii din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Constanța au avut un sfârșit de săptămână plin. Au organizat razii atât în municipiul Constanța, pe rutele circulate din oraș, dar și pe drumurile din județ, din zonele Medgidia, Cernavodă și Mangalia. Scopul rutieriștilor l-au reprezentat șoferii care s-au urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor. Și, cum era de așteptat, au fost destui cei surprinși încălcând legea. În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii au controlat sute de șoferi, au reținut 13 permise de conducere și au întocmit nouă dosare penale, dintre care șapte pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, unul pentru refuz de recoltare a probelor biologice și unul pentru conducere fără permis. 


Polițiștii rutieriști au anunțat că astfel de acțiuni vor mai fi organizate, mai des, în perioada următoare, pentru depistarea șoferilor care consumă băuturi alcoolice sau stupefiante și urcă apoi la volan, dar și a celor care nu respectă regulile de echipare pentru traficul în condiții de iarnă. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Polițiștii ies în stradă
Pagina a fost generata in 0.693 secunde