Poliția Rutieră le recomandă constănțenilor să vină la Ziua Marinei pe jos sau cu autobuzul

190
Poliția Rutieră le recomandă constănțenilor să vină la Ziua Marinei pe jos sau cu autobuzul - 84117682bf96ef9c257ac60c4d8999de.jpg
Pentru că în fiecare an, manifestările prilejuite de organizarea Zilei Ma-rinei atrag un număr foarte mare de constănțeni și turiști în zona peninsulară, mai ales spre faleză, Poliția Rutieră a impus și de această dată o serie de măsuri și restricții. Astfel, b-dul Regina Elisabeta va fi închis sâmbătă traficului auto, în timp ce parcarea este interzisă în zonă încă de joi. De ase-menea, parcarea de la intrarea în Port a fost închisă deoarece acolo va aloc un concert.
Inspectorul Ciprian Sobaru ne-a declarat că dacă zona peninsulară se va bloca din nou din cauza numărului mare de mașini, poliția va bloca traficul rutier la Poarta 2 și în Piața Ovidiu. Adică nu se va putea ajunge sub niciun chip cu mașina pe faleză sau în Portul Tomis. "Îi rugăm pe constănțeni și pe turiști să vină la Ziua Marinei pe jos sau cu mijlocul de transport în comun, deoarece va fi foarte aglomerat și riscă să se formeze ambuteiaje auto", a precizat Sobaru.
Sâmbătă, de Ziua Marinei, traficul rutier în zona peninsulară va fi supravegheat și dirijat de 20 de polițiști de la Rutieră.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0689 secunde