Poliția, spaima șoferilor băuți la volan. Dosarele penale, la ordinea zilei

159
Poliția, spaima șoferilor băuți la volan. Dosarele penale, la ordinea zilei - dddd-1582533825.jpg

Articole de la același autor

La data de 22 februarie a.c., în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Mihai Viteazu au depistat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe strada Salcâmilor din localitatea Nuntași, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că acesta avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

La data de 22 februarie a.c., în jurul orei 08.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe strada Falezei, dinspre localitatea 2 Mai către punctul de trecere a frontierei Vama Veche, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 23 februarie a.c., în jurul orei 21.50, polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe strada Iuliu Maniu din comuna Lumina, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 23 februarie a.c., în jurul orei 23.50, polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mare din comuna Lumina, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, au fost întocmite dosare penale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4 secunde