VITEZOMANII, "vânați" pe șoseaua Constanța – Tulcea!

208
VITEZOMANII,

Articole de la același autor

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea și cei ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în baza planului de acțiune comun, au desfășurat activități, ieri, pentru creșterea siguranței în trafic, pe DN 22. Scopul acțiunii a fost prevenirea accidentelor rutiere pe DN 22, din județele Tulcea și Constanța, precum și conștientizarea participanților la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulație.

Astfel, polițiștii tulceni au acționat, prin așezarea radarelor în cascadă, pe DN 22, pe segmentul de drum aferent județului Tulcea, pentru depistarea șoferilor care, prin deplasarea cu o viteză excesivă, pun în pericol siguranța participanților la trafic.

În urma acțiunii, polițiștii au constatat o infracțiune la regimul circulației ( conducerea unui vehicul de către o persoană, fără a poseda permis de conducere) și au aplicat 132 de sancțiuni contravenționale, dintre care 110 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în valoare totală de peste 114.000 de lei. Totodată, au fost reținute 15 permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

Polițiștii rutieri vor continua astfel de acțiuni în perioada următoare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5072 secunde