Guardiola rămâne "sută la sută" la Manchester City

601
Guardiola rămâne

Articole recomandate

Antrenorul spaniol Pep Guardiola a dat asigurări, miercuri, că va rămâne "sută la sută" la clubul englez de fotbal Manchester City, în ciuda excluderii din cupele europene pentru două sezoane din cauza încălcării fair play-ului financiar al UEFA, informează AFP, conform Agerpres. "Dacă nu voi fi concediat, voi rămâne aici sută la sută, mai mult ca oricând. Și în primul rând pentru că vreau să rămân. Este ceva special între mine și acest club, în afara unui simplu contract", a declarat Guardiola pentru postul de televiziune Sky Sports, după victoria cu 2-0 în fața lui West Ham în Premier League.

"Pentru că am spus că iubesc acest club, pentru că îmi place aici, deci de ce să plec? Orice s-ar întâmpla, eu voi rămâne aici în sezonul viitor", a promis antrenorul catalan, chiar dacă Manchester City a fost exclusă vinerea trecută din cupele europene.

Guardiola și-a manifestat, totodată, întreaga susținere față de decizia clubului de a face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS). "Nu s-a încheiat. Clubul consideră că este incorect, iar noi vom face apel. Când cineva crede că are dreptate, atunci trebuie să se bată", a insistat Guardiola. "Noi ne vom bate așa cum ne-am bătut la fiecare meci. Suntem optimiști că la final, adevărul va triumfa și în sezonul viitor vom fi în Liga Campionilor", a insistat Pep.

UEFA a exclus clubul englez Manchester City două sezoane din cupele europene, din cauza încălcării fair play-ului financiar, însă campioana Angliei a anunțat că va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS). Camera de judecată a Comisiei de control financiar a cluburilor (ICFC) îi reproșează clubului din Albion că s-a făcut vinovat de ''grave violări'' ale regulilor fair play-ului financiar (FPF), care interzice unui club angajat în cupele europene să cheltuie mai mult decât câștigă și să primească injecții de capital din partea proprietarilor. Mai exact, clubul, aflat în proprietatea familiei regale din Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite), a fost sancționat pentru ''subevaluarea veniturilor din contractele de sponsorizare intrate în buget în perioada 2012-2016''.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8848 secunde