Polițist de la Penitenciarul Arad, găsit împușcat în post

99
Polițist de la Penitenciarul Arad, găsit împușcat în post - arad-1571562252.jpg
Un polițist de penitenciare aflat în serviciu, angajat al Penitenciarului Arad, a fost găsit împușcat duminică. Polițistul era angajat în sistemul penitenciar din anul 1999. Potrivit Administrației Naționale a Penitenciarelor, acesta a fost găsit împușcat în Postul Control 2 al unității.


"A fost deschis un dosar pentru determinarea sau înlesnirea sinuciderii. Polițistul a folosit pistolul din dotare, model Carpați de calibru 7,65 mm", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, procurorul Dan Ursu. Polițistul, în vârstă de 46 de ani, a fost găsit împușcat de către colegi în jurul orei 04,00.


Angajații penitenciarului au cerut sprijinul unui echipaj SMURD, însă la sosirea echipajului medical a fost constatat decesul.


Polițiștii de penitenciare sunt evaluați psiholgic periodic, precum și ori de câte ori este necesar, ultima evaluare psihologică fiind efectuată, în cazul polițistului împușcat în noiembrie 2018.


Polițistul de penitenciare era angajat în sistemul penitenciar din anul 1999.


"Cauzele și împrejurările producerii acestui eveniment vor fi stabilite de organele de cercetare penală abilitate. Întregul colectiv al Penitenciarului Arad și conducerea Administrației Naționale a Penitenciarelor își exprimă regretul față de acest eveniment și transmite sincere condoleanțe familiei", arată sursa citată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4787 secunde