Polițist de la Rutieră BĂGAT ÎN SPITAL de un ȘOFER TERIBILIST, CARE FĂCEA LINIUȚE! Galerie Foto

1194
8

Articole de la același autor

Agentul de poliție Gabriel Marin era de tură, noaptea trecută, când s-a petrecut evenimentul. Acesta lucra cu radarul pe strada Interioară din municipiul Constanța. La un moment dat, a observat cum se apropie mai mulți șoferi care conduceau cu viteză. Acesta s-a dat jos din mașină, fiind hotărât să-l oprească pe unul dintre conducătorii auto. Șoferul, Gheorghe Frațian Lazăr (20 de ani) spune că l-a văzut prea târziu pe polițist, așa că l-a lovit cu Chrysler-ul său. Se pare că tânărul circula cu peste 100 km/h. După producerea impactului, acesta a reușit să oprească abia după aproximativ 25 de metri.


La fața locului au ajuns echipaje de la Ambulanță și colegii victimei de la Serviciul Poliției Rutiere Constanța. Gabriel Marin a fost transportat de urgență la Spitalul Județean. Din fericire, acesta nu s-a ales cu răni grave și nu a fost nevoie de internare. Șoferul vitezoman este acum urmărit penal pentru vătămare corporală din culpă, iar permisul i-a fost suspendat până la finalizarea anchetei.


Comentează știrea

Agent Dorel
20 octombrie 2013
pomana

statea la pomana evident,bine ca se mai intampla si de-asta. Nici Dzeu nu-i mai satura, in fiecare zi stau pe soveja la anofm sa-si faca suma. De preventie, pietoni si siguranta rutiera li se rupe, ei sunt pusi doar pe amenzi.

prost
20 octombrie 2013
rau

Bai prostule, daca a dat peste politist ar fi dat si peste tine la fel de usor si acum scriai mesajul de mai sus sorbind perfuzii.

Gogu
20 octombrie 2013
Foame de bani

Sunt pusi pe capatuiala domnii politisti, noroc ca-i mai asfalteaza cate-un dement din asta, din cand in cand. Ar trebuie eutanasiati si unii si altii.

.
20 octombrie 2013
Un handicapat cu troaca cu numar de BG

Un alt sofer handicapat care conducea o tinichea cu numar de BG

.
20 octombrie 2013
Bai boule, daca dadea peste tine cum ar fi fost?

Esti un mare prost, probabil ai opel cu numar de BG.

Răspuns la: Foame de bani
Adăugat de : Gogu, 20 octombrie 2013
Sunt pusi pe capatuiala domnii politisti, noroc ca-i mai asfalteaza cate-un dement din asta, din cand in cand. Ar trebuie eutanasiati si unii si...
inconstient
20 octombrie 2013
accident provocat de un inconstient

vai ce va agitati toti daca va stiti cu musca pe caciula:) daca va opreau pe voi pt centura faruri sau altceva erau ai dracu ca vor bani. asa cum l-a lovit pe el putea sa scape masina de sub control si sa va loveasca pe voi cretinilor !!! credeti ca totul se rezolva cu spaga sau cu relatii va bazati pe taticu si pe mamica ca va scapa ei din toate cacaturile pe care le faceti voi!

Un cititor
20 octombrie 2013
Toleranta zero

Chiar daca se supara domnii politisti este mai usor sa amendezi o baba care nu trece pe la zebra decit sa-i amendezi pe smecherii de bani gata care transforma noapte de noapte bulevardele orasului in piste de raliuri auto .Politistii sunt oameni ca si noi ,nu ma bucur de raul nimanui, insa poate asa vor fi sensibilizati si vor intelelege sa fie la fel de exigenti cu acesti terebilisti, cu cei care noapte de noapte se distraza in baruri si se urca beti la volan.

io
20 octombrie 2013
accident

La circulatie si la fotbal se pricepe toata lumea. Unul pentru toti si toti pentru unul. Din cauza unor beizadele vom suferi toti conducatorii auto prin noua lege a circulatiei care mareste amenzile. Politistul nu era in strada pentru a amenda o baba care trecea neregulamentar strada ci pentru ca avea curajul sa amendeze terebilisti, cei care noapte de noapte se distraza la "liniute". In poza se vede o trecere de pietoni, daca a lovit un politist in uniforma, in zona iluminata, ce s-ar intampla cu o persoana oarecare in afara trecerii de pietoni? Ar putea sa-l mai evite?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4086 secunde