Polițist de la Rutieră în misiune, victimă a unui accident rutier

418
Polițist  de la Rutieră  în misiune,  victimă a unui  accident rutier - motocicleta1343375539-1343425886.jpg
Un polițist detașat la Serviciul Poliției Rutiere Constanța a fost victimă a unui accident rutier, vineri dimineață, în timp ce se afla în misiune.

În jurul orei 9, Valeriu V., de 32 de ani, agent principal în cadrul IPJ Gorj, detașat pe timpul verii la Serviciul Poliției Rutiere Constanța, care conducea o motocicletă BMW, pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre bulevardul Tomis spre bulevardul Alexan-dru Lăpușneanu, având pornite semnalele acustice și luminoase, deplasându-se la un accident rutier produs în zonă, a intrat în coliziune cu un autoturism marca Opel, condus de Radu Ionuț Andone, de 32 de ani, care efectua manevra de viraj la stânga peste marcajul dublu continuu.

În urma testării cu aparatul Drager s-a constatat că tânărul șofer vinovat de producerea accidentului se afla sub influența băuturilor alcoolice, respectiv 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat și, colac peste pupăză, avea și permisul reținut, culmea, tot pentru că a fost prins la volan după ce a consumat alcool. Din fericire, polițistul a fost rănit ușor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 28 Iulie 2012
Stire din Eveniment : A fost cutremur în Dobrogea
Sâmbătă, 28 Iulie 2012
Stire din Eveniment : Se reinstalează camerele fixe cu radar
Pagina a fost generata in 1.1784 secunde