Evaziune de peste trei milioane de lei din afaceri cu fier vechi

495

Articole de la același autor

Administratorul unei societăți comerciale este cercetat de polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și folosirea cu rea credință, în interes propriu, a credi-tului societății contrar intereselor acesteia.

Verificările au fost finalizate, vineri, de lucrătorii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime din cadrul Direcției de Poliție Trans-porturi - IGPR vizavi de administratorul unei societăți comer-ciale din localitatea Castelu, județul Constanța.

Potrivit acestora, în sarcina lui Ion M., de 34 de ani, din comuna Cuza Vodă, județul Constanța, administrator al unei societăți comerciale, în luna ianuarie 2011,el ar fi înființat în mod fictiv firma cu scopul de a se sustrage de la efectuarea verificărilor financiar contabile.

Oamenii legii mai spun că, în perioada ianuarie 2011 - mai 2012, societatea a desfășurat activități de comerț cu deșeuri metalice destinate exportului prin porturile maritime românești, ocazie cu care operațiunile comerciale nu au fost evidențiate în actele contabile, în scopul sustragerii de la plata taxelor și impozitelor datorate bugetului de stat, în valoare de 3.247.801 de lei.

Sumele de bani rezultate din activitatea de comerț cu deșeuri metalice au fost folosite de admi-nistrator în interes propriu, spun polițiștii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 28 Iulie 2012
Stire din Eveniment : A fost cutremur în Dobrogea
Sâmbătă, 28 Iulie 2012
Stire din Eveniment : Se reinstalează camerele fixe cu radar
Pagina a fost generata in 1.2815 secunde