Polițist din Mangalia, campion balcanic la atletism

378
Polițist din Mangalia, campion balcanic la atletism - politistcampionmangalia-1378825734.jpg

Articole de la același autor

Agentul șef Marius Saioc, din cadrul Biroului de Criminalistică a Poliției municipiului Mangalia, a participat, în perioada 6 - 8 septembrie, la Campionatul Balcanic de Atletism Master (destinat persoanelor peste 35 de ani) din Zagreb, Croația, și a făcut cinste României și județului Constanța. Astfel, polițistul a obținut medalia de aur la proba triplu salt, cu o performanță de 12,14 metri, și medalia de argint la săritura în lungime, cu o performanță de 5,94 metri. 

Se impune menționat că polițistul constănțean a stabilit, prin performanța de la proba de triplu salt, un nou record național - recordul anterior era de 12,01 metri.

"Sunt mândru că am reprezentat cu cinste România. Țelul meu pe viitor este să fac o figură frumoasă și la Campionatul European de Atletism din Turcia, din august 2014, unde am fost invitat de Federația Turcă de Atletism", a declarat polițistul pentru "Cuget Liber".

Reamintim că agentul șef Marius Saioc a obținut numeroase premii în ultimii ani, atât în țară cât și peste hotare: locul II la Campionatul de Atletism și Cros organizat de Ministerul Afacerilor Interne, locul I la Campionatul Internațional de la Izmir (Turcia), de anul trecut, la proba de sărituri în lungime, iar pe 17 august, a participat la Cam-pionatul Național de Atletism, Secția Master, organizat de Federația Română de Atletism, unde a obținut medalia de aur la proba de triplu salt și cea de argint la săritura în lungime. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5806 secunde