Jaf de proporții

Polițist lăsat de hoți fără bijuterii și pistol

1321
Polițist lăsat de hoți fără bijuterii și pistol - hotilocuinte-1324406490.jpg

Jaf de proporții la Agigea. Mai mulți indivizi au dat atacul la o casă din localitate, de unde au furat bijuterii și bunuri în valoare de aproximativ 60.000 de lei, precum și un pistol cu gaze.

O gașcă de infractori a pătruns într-un imobil din Agigea, spun polițiștii, de unde a furat bunuri și bijuterii în valoare de zeci de mii de lei. Totul s-a întâmplat când proprietarii erau plecați de acasă, respectiv luni, între orele 17 și 23.
Vizat de hoți, fie că aceștia știau, fie că nu, este nimeni altul decât medicul Rodica Ciulea, de la Cen-trul medical al MAI de la Constanța.
Polițiștii spun că persoane necunoscute au pătruns în imobilul acesteia, din Agigea, prin fereastra mansardei. Apoi au cotrobăit prin casă și au furat ceea ce li s-a părut mai de valoare. Bunurile și bijuteriile dispărute din casă se ridică, spun proprietarii, la suma de aproximativ 60.000 de lei. "Bonus", ei au luat și un pistol cu gaze, cu muniție neletală.
Polițiștii au demarat cercetările, iar de la fața locului au fost prelevate amprente, care se pare, i-au condus pe anchetatori către un cerc de suspecți.
Polițiștii de la Secția 1 Rurală, cei care efectuează cercetări pentru prinderea autorilor, spun că nu este decât o chestiune de timp până când infractorii vor fi prinși.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3672 secunde