Polițist local reținut pentru că era în cârdășie cu hoții

713
2
Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală au reținut un polițist local din Agigea, acuzat de complicitate la furt. Bogdan Manolache este acuzat că în ultimele luni a înlesnit comiterea mai multor furturi, printre care sustragerea a aproximativ 50 de calorifere dintr-un centru de plasament.

Bărbatul urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Comentează știrea

locuitor
25 ianuarie 2012
politist local retinut

Manolescu un hot notoriu, un ingimfat, un nesimtit, plin de el, la Poarta Alba cu el; De ce nevasta lucreaza la Primaria Agigea? Cine ii sustine? Ca sunt doi prosti de dau in gropi

anonim
26 ianuarie 2012
idiot!

Ba omule! Masoara`ti cuvintele inainte sa vorbesti... si mai intai invata sa.i scrii numele si mai apoi judeca`l...tu esti mai destept? te duce capu mai mult? uita`te la tine si dupa judeca oameni... in plus..daca nu stii despre ce e vb dc vb? tine.ti cuvintele si parerile pentru tine.. nu cred ca intereseaza pe nimeni,cine il cunoaste pe Bogdan stie desttul de bine...ca nu este nici un hot notoriu nici un ingamfat nici un nesimtit;) cat despre a lui nevasta nu cred ca ar trebui sa iti permiti sa vorbesti..asta clar daca ai avea cei 7 ani de acasa,iar prin ceea ce ai scris tu aici ... se dovedeste`ca.ti lipsesc si anii de acasa..si educatia de la parinti...un om care judeca alti oameni in necunostinta de cauza... nu poate fi numit decat prost...si vb aia...prostia e ceva normal dar unii abuzeaza de ea..iar tu te incadrezi in categoria celor care fac abuz de ea!!!

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Ianuarie 2012
Stire din Social : Agigea, fără apă mâine
Pagina a fost generata in 0.3327 secunde