POLIȚIST, REȚINUT PENTRU CONTRABANDĂ DE ȚIGĂRI

691
1
POLIȚIST, REȚINUT PENTRU CONTRABANDĂ DE ȚIGĂRI - catuse1-1498323184.jpg

Articole recomandate

Un polițist din Arad a fost reținut pentru 24 de ore, astăzi, alături de alți patru suspecți, în urma unor percheziții care au avut loc în câteva localități din județ și care priveau contrabandiști de țigări, aproximativ 500 de pachete fiind descoperite doar în casa polițistului.


Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș au făcut, astăzi, percheziții la mai multe adrese din acest oraș și în localități învecinate, vizând persoane suspectate de contranandă de țigări netimbrate, între care și un comisar-șef din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, Cosmin Ionel Bratu, care este șeful Serviciului Cabinet din cadrul IPJ.


Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș, Sighete Brigitte, a declarat pentru News.ro că au avut loc descinderi la 14 adrese, fiind găsite aproximativ 1.700 de pachete de țigări netimbrate, din care 506 acasă la polițist. Au mai fost ridicate cantități de tutun și alcool, tot fără documente sau timbru.


Comisarul-șef i-ar fi aprovizionat pe ceilalți suspecți cu țigări netimbrate, care erau vândute apoi localnicilor, potrivit Romania TV.


Suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind acuzați de contrabandă calificată, iar duminică vor fi prezentați unui judecător cu propunere de arestare.


Potrivit Biroului de presă al IPJ Arad, comisarul-șef este cercetat în acest moment pe linie disciplinară.


Comentează știrea

Gogaie
24 iunie 2017
Georgescu & hulubei

Din categoria "politistii au umor", in decurs de o zi doua articole despre "integritatea si verticalitatea politistor". Cine face politia de ras!?

Pagina a fost generata in 0.5473 secunde