Polițista erou! A salvat de la moarte o femeie lovită de mașină

511
1
Polițista erou! A salvat de la moarte o femeie lovită de mașină - politista-1443168450.jpg
Caz incredibil la Argeș. O tânără de 27 de ani, ofițer de investigații criminale în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș a salvat o femeie din ghearele morții. În cursul zilei de joi, un bărbat, de 41 de ani, din orașul Ștefănești, județul Argeș care conducea o autoutilitară pe Calea Câmpulung, din Pitești. La un moment dat, șoferul a lovit o femeie de 50 de ani, din comuna Mărăcineni. 
Inspectorul de poliție Alina-Angela Dumitrache se afla în zonă și a intervenit imediat. 


"Polițista nu a ezitat și a acordat imediat primul ajutor victimei. Inspectorul de poliție a luat măsuri de resuscitare, întrucât femeia era în stare de inconștiență și în pericol de asfixie din cauza unei puternice hemoragii nazale și  bucale", spun oamenii legii. 
Tânăra a sunat la 112 și și-a anunțat imediat colegii de la Rutieră și cadrele medicale. Victima a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri. 


Inspectorul de poliție Alina-Angela Dumitrache, de 27 de ani, din Pitești, a absolvit Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București în anul 2010 și își desfășoară activitatea ca ofițer de investigații criminale în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.


Comentează știrea

a
3 octombrie 2015
a

Eu stiu politisti romani care cersesc la noi in republica . Noi ne iutam ce fac la noi in tara

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4729 secunde