Polițiști din Constanța, prezenți la protestul împotriva discriminărilor salariale

228
Polițiști din Constanța, prezenți la protestul împotriva discriminărilor salariale - protestcadreinrezervapolitisti25-1572031251.jpg

Articole de la același autor

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate a organizat, vineri, de Ziua Armatei, un protest în fața Guvernului României, ca urmare a nemulțumirilor legate de discriminările din Legea salarizării unitare și Legea pensiilor. "Vorbim în numele a mai mult de 1,5 milioane de voturi, cât reprezintă militarii și polițiștii în activitate, în rezervă și în retragere, cu familiile lor", au arătat sindicaliștii în apelul lor către guvernanți. 


Filiala Constanța a Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual a fost reprezentată de 12 membri, în frunte cu președintele Vasile Zelca. "25 octombrie este Ziua Armatei Române și o zi simbolică pentru România, ziua în care ultima palmă de pământ românesc a fost eliberat de sub ocupația hortist-hitleristă. Cu această ocazie, mulțumim Armatei Române că a existat, există și va exista", a transmis polițistul constănțean, amintind și de vorbele lui Balzac: "Poliția! Cine sunt cei care o disprețuiesc? Imbecili ce nu știu decât să batjocorească ceea ce înseamnă liniștea lor. Căci, suprimați Poliția și veți suprima civilizația". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3369 secunde