Polițiștii au confiscat plase monofilament

280
Polițiștii au confiscat plase monofilament - img0015-1348864549.jpg
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat acțiuni pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol. În urma acestora, oamenii legii au identificat cinci cetățeni români care dețineau și transportau șase plase monofilament, cu lungimea de 210 metri.


Miercuri dimineață, în jurul orei 5, polițiștii au verificat, pe raza localității Seimenii Mari, un atelaj hipo, în care se aflau V.M.N., de 24 ani și M.M., de 31 ani.
Cei doi transportau doi saci din rafie în care erau ascunse patru plase monofilament, cu lungimea totală de 120 de metri și, de asemenea, șase kilograme de pește. În aceeași zi, cu două ore mai târziu, o ambarcațiune a polițiștilor a verificat, pe fluviul Dunărea, o barcă din fibră de sticlă, din care G.I., de 51 ani, și P.G., de 18 ani, pescuiau cu o plasă monofilament, cu lungimea de 40 de metri. 
Joi, polițiștii de frontieră au identificat, pe malul lacului Oltina, un alt bărbat, pe U.G., de 41 de ani, care pescuia cu o plasă din nailon, cu lungimea de 50 de metri.
Plasele au fost ridicate în vederea confiscării, iar cantitatea de pește a fost predată spre valorificare unei societăți comerciale de profil.
În toate aceste cazuri, persoanele sunt cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de nedeținere a licenței de pescuit comercial, deținere și utilizare a plaselor monofilament și transport al peștelui fără a poseda documente legale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 29 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Au distrus livada de piersic pentru lemne
Pagina a fost generata in 1.5464 secunde