Polițiștii au împânzit școlile și liceele din Constanța

266
1
Polițiștii au împânzit școlile și liceele din Constanța - politstiiauimpanzitscolilicee-1412352245.jpg

Articole de la același autor

A noua ediție a "Săptămânii prevenirii criminalității" s-a încheiat, vineri, cu un domeniu care prezintă un interes deosebit: siguranța rutieră.

Polițiștii rutieri au supravegheat zonele unităților de învățământ din Constanța, Mangalia, Medgidia, Cernavodă și Hârșova pentru siguranța copiilor. Totodată, oamenii legii au participat la activități în unitățile de învățământ pentru a oferi elevilor sfaturi și recomandări preventive, care să îi ajute pe aceștia să-și protejeze integritatea fizică.

De asemenea, având în vedere faptul că, obiectivul strategic al polițiștilor rutieri este îmbunătățirea siguranței cetățeanului, în special prin reducerea constantă a numă-rului de victime din accidentele grave de circulație rutieră, polițiștii rutieri au organizat o acțiune cu caracter preventiv în rândul conducătorilor auto în zona City Mall din Constanța, unde au distribui pliante cu mesaje preventive.

Pentru dezvoltarea abilităților de protecție personală în rândul elevilor și cadrelor didactice în vederea reducerii riscului de a fi implicați în accidente rutiere și respectarea regulilor de circulație, oamenii legii au dat sfaturi și au împărțit broșuri și flyere cu caracter informativ-preventiv elevilor și cadrelor didactice de la Colegiul Tehnic Pontica. În acest context, elevii au fost sfătuiți să circule pe trotuare, să traverseze strada doar prin locurile special amenajate și numai pe culoarea verde a semaforului, să nu se afișeze în mod ostentativ cu obiecte de valoare, cum ar fi lănțișoare, brățări sau telefoane mobile, să nu vorbească cu persoanele necunoscute sau amicii ocazionali despre valorile pe care le dețin, să evite după lăsarea întunericului, deplasările și plimbările pe alei neiluminate, izolate și necirculate. 

Comentează știrea

xdfghbdfgjd
4 octombrie 2014
lasati-o moarta

alo, garcea, tineretul cretin si fara de creier, se drogheaza si se fute acasa, nu in cluburi, nu sunt prosti sa o faca la scoala...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6199 secunde