Polițiștii au mers prin baruri și cafenele pentru a-i sfătui pe tineri să nu se drogheze

234
Polițiștii au mers prin baruri și cafenele pentru a-i sfătui pe tineri să nu se drogheze - x-prevenire-consum-1686731813.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat, marți, 13 iunie, activități de prevenire a traficului și consumului de droguri, în rândul angajaților teraselor, cafenelelor și pub-urilor din zona turistică a municipiului Constanța. Aceștia au fost informați cu privire la principalele reglementări legislative în domeniul traficului și consumului de droguri și la modul în care pot gestiona situațiile de risc. În acest context, având în vedere perioada sezonului estival, polițiștii constănțeni reamintesc tinerilor faptul că nu există “droguri ușoare”, toate drogurile fiind periculoase. Cea mai sigură cale de a evita riscurile este de a nu consuma droguri!

Totodată, polițiștii vă recomandă: „Nu cedați unei eventuale tentații de a consuma droguri! Curiozitatea poate conduce la dependență. Manifestați atenție sporită atunci când legați prietenii! Evitați orice contact cu persoanele care fac trafic de droguri, indiferent de ce avantaje ați obține, bani, bunuri ori alte valori, gândiți-vă la implicațiile finale ale afacerilor cu droguri! Anunțați imediat poliția dacă vi s-a propus să consumați droguri sau ați fost martorii unor asemenea fapte ilegale!”. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5652 secunde