Polițiștii constănțeni, acțiune alături de elevii liceului din Nicolae Bălcescu

148
Polițiștii constănțeni, acțiune alături  de elevii liceului din Nicolae Bălcescu - politistii-1521135906.jpg

Articole de la același autor

 Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității i-au vizitat pe elevii clasei întâi care învață în cadrul Liceului Tehnologic "I.C. Brătianu", din localitatea Nicolae Bălcescu. Polițiștii i-au încurajat pe cei mici să participe la o oră interactivă, privind importanța regulilor de circulație, fiindu-le prezentate imagini și filmulețe educative, despre atenția sporită de care trebuie să dea dovadă atunci când se deplasează pe stradă.

Activitatea desfășurată face parte din Programul național de prevenire a delincvenței juvenile și a victimizării minorilor, Proiectul educațional Școala Siguranței Tedi, Campania Concurs Cetățenie digitală și Proiectul educațional "Ia atitudine", împreună pentru siguranța ta, copiii fiind premiați cu legitimații "Polițist Rutier pentru o zi" și calendare cu recomandări și sfaturi preventive.

Totodată, polițiștii constănțeni au desfășurat activități de prevenire a infracțiunilor de tâlhărie și furturi din locuințe, pe raza secției 4 Poliție Constanța, activitatea făcând parte din Programul național de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1776 secunde