Polițiștii constănțeni au desfășurat acțiunea Blocada la Năvodari

228
Polițiștii constănțeni au desfășurat acțiunea Blocada la Năvodari - blocada-navodari-1711887177.jpg

Articole de la același autor

În noaptea de 30 spre 31 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au desfășurat acțiunea Blocada, în cadrul căreia au derulat activități pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea traficului și consumului de substanțe interzise.


Astfel, au fost legitimate 88 de persoane, au fost verificate 64 de vehicule și 5 locații publice.


În cadrul acțiunii derulate, 34 de conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest și 2 cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive.


În urma neregulilor constatate, au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale în baza O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice.


Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 2.500 de lei.


De asemenea, au fost retrase două certificate de înmatriculare și a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere.


Astfel, la data de 31 martie a.c., în jurul orei 01.20, polițiștii au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe D.N. 22, în comuna Lumina, fiind sub influența băuturilor alcoolice.


Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5752 secunde