14 permise de conducere reținute de polițiștii constănțeni, în cadrul acțiunii „Blocada”

186
14 permise de conducere reținute de polițiștii constănțeni, în cadrul acțiunii „Blocada” - actiune-blocada-1705234076.jpeg

Articole de la același autor

Aproximativ 290 de polițiști au fost prezenți pe teren în perioada 13 – 14 ianuarie, pentru desfășurarea acțiunii „Blocada”, pe raza județului Constanța. Oamenii legii au acționat, împreună cu jandarmi, pentru menținerea ordinii și liniștii publice, creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea consumului și traficului de droguri sau alte substanțe interzise.

La acțiune au participat polițiști din structurile de ordine publică, investigații criminale și rutiere. În urma neregulilor constatate pe perioada controalelor, oamenii legii au aplicat 203 de sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, la O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, dar și pentru alte abateri. Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de peste 97.000 de lei. De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 14 permise de conducere și au fost retrase 17 certificate de înmatriculare. Totodată, au fost constatate 7 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

La data de 13 ianuarie, în jurul orei 16.20, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Băneasa au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus, pe strada Trandafirilor din comuna Lipnița, un autoturism neînmatriculat, având numere de înmatriculare false.

De asemenea, în jurul orei 17.45, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Băneasa au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Decebal din comuna Adamclisi, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În ambele cauze a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.5839 secunde