GALERIE FOTO Acțiunea ”BLOCADA” în Medgidia. S-au dat sancțiuni în valoare de 18.000 lei

2794

Articole de la același autor

La data 11 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia, Secției 4 Poliție Rurală Medgidia și Secției 8 Poliție Rurală Băneasa, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, au desfășurat o acțiune cu forțe mărite pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică și prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.




Activitățile s-au desfășurat în cadrul acțiunii ”Blocada”.


Astfel, au fost legitimate peste 120 de persoane și au fost verificate 110 vehicule.


De asemenea, au fost testați cu aparatul etilotest 31 de conducători auto.


În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale, dintre care 22 la O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, și 4 la Legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.


Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximativ 18.000 de lei.




Totodată, a fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere (pentru conducere sub influența alcoolului), au fost retrase 2 certificate de înmatriculare și a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere.


Astfel, la data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 20.55, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Nufărului din satul Conacu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


De asemenea, polițiștii le-au adus la cunoștință conducătorilor auto prevederile Legii 213/2023, potrivit cărora față de persoanele care nu dețin permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule sau sunt sub influența alcoolului ori a drogurilor și provoacă accidente din care rezultă decesul unor persoane nu se poate dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere.


La acțiune au participat și polițiști locali de la Poliția Locală Medgidia.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4341 secunde