Polițiștii constănțeni au reținut doi suspecți în cazul jafului de la Banca Carpatica

1295
Polițiștii constănțeni au reținut doi suspecți în cazul jafului de la Banca Carpatica - eeb3b040d8d25cd782183ae757fdbfd0.jpg
Polițiștii constănțeni au reținut, ieri, doi bărbați, suspecți că ar fi autorii jafului de la Banca Carpatica, produs la sfârșitul lunii trecute.
Potrivit unui comunicat de presă, ieri dimineață, în jurul orei 6, peste 35 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța - Serviciul Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic, Detașamentul de Intervenție și Acțiuni Speciale, cu sprijinul D.G.I.P.I. și sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au efectuat, în mod simultan, cinci percheziții domiciliare pe raza localităților Constanța și Năvodari.
În urma perchezițiilor și pe baza probelor strânse până acum, oamenii legii au stabilit că autorii jafului de la Carpatica ar fi Nicușor Manta, 35 de ani, din Constanța, și Radu - Lucian Apostol, 34 de ani, din Năvodari. La domiciliile celor doi, polițiștii au găsit și ridicat în vederea cercetărilor trei pistoale cu bile de cauciuc, două bastoane de cauciuc cu șoc electric și suma de 33.000 lei.
Indivizii au fost conduși la sediul IPJ Constanța, la ora închiderii ediției ei fiind încă în audieri. Polițiștii au declarat totuși că în cursul zilei de astăzi, Nicușor Manta și Radu - Lucian Apostol vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța cu propunerile corespunzătoare.
Amintim că în dimineața zilei de 29 mai, la ora 08.56, doi bărbați, purtând cagule și mănuși, au intrat în sediul Băncii Carpatica din zona Casa de Cultură de unde, sub amenințarea armelor, au furat suma de 69.000 lei, după care au fugit cu un autoturism parcat în zonă.
Întreg jaful a durat aproximativ 40 de secunde, fără a se înregistra victime.
Aseară, după ora 22, cei doi suspecți, reținuți, ieri, de polițiști, pentru 24 de ore, în baza ordonanței emise de procuror, au fost prezentați Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1279 secunde