Poliţiştii constănţeni, de vorbă cu refugiaţi ucraineni, cazaţi în staţiunea Mamaia

226
Poliţiştii constănţeni, de vorbă cu refugiaţi ucraineni, cazaţi în staţiunea Mamaia - politistiiconstanteni-1646316272.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Mamaia, au desfășurat joi, 3 martie, activități informativ-preventive în rândul cetățenilor ucraineni, cazați în stațiunea Mamaia.

„Scopul activităților este creșterea sentimentului de siguranță în rândul persoanelor de cetățenie ucraineană, aflate în prezent pe raza județului Constanța. În acest context, polițiștii au distribuit materiale cu recomandări, în limba ucraineană, referitoare la siguranța acestora pe perioada șederii în România”, precizează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

De asemenea, în holurile hotelurilor, au fost afișate pliante cu informații privitoare la uniforma și documentele de legitimare ale polițiștilor români, precum și măsurile minime necesare prevenirii victimizării, cum ar fi ccesul cetățenilor ucraineni în România, pașii de urmat pentru obținerea azilului în România, servicii medicale la care pot avea acces, precum şi dreptul la muncă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5697 secunde