Polițiștii constănțeni fruntași la pescuit

138

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni s-au întrecut, în perioada 20 - 21 septembrie, în pescuit crap. Concursul "Corbu 2014" a fost organizat de Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual - Biroul Teritorial Constanța, alături de Corpul Național al Polițiștilor - Biroul Teritorial Constanța și Asociația Internațională a Polițiștilor - Regiunea 1 Constanța. 


La concurs s-au înscris 22 de echipe, formate din unul, doi sau trei componenți. Sâmbătă, 20 septembrie, la ora 8,00, echipajele s-au prezentat pe malul lacului Corbu - cunoscut, după cum au subliniat organizatorii concursului, drept unul dintre cele mai bune lacuri de crap din țara noastră - a avut loc tragerea la sorți a standurilor de pescuit, iar la ora 10,00 s-a dat startul competiției. 


După mai bine de 24 de ore de pescuit, clasamentul final a fost următorul: pe primul loc s-a clasat Marian Stan, din cadrul Postului de Poliție Lipnița, care a scos din lac, de unul singur, peste 49 de kilograme de crap; pe locul secund s-a clasat echipa formată din Marian Soare, din cadrul Biroului Investigații Criminale și Daniel Cârlig, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, care au scos din lac peste 12 kilograme de crap, iar pe locul al treilea s-a clasat echipa formată din Constantin Șotilă, de la Biroul de Investigații Criminale, Marius Orbocea, de la Secția 1 Poliție, și Ion Ștefănescu, din cadrul Poliției municipiului Constanța, cu o captură de peste 9 kilograme. 


Captura concursului a fost prinsă de echipa formată din Liviu Bujor, Ionuț Damian și Gheorghe Stanciu, toți din cadrul Serviciului Investigații Criminale. Captura a fost un crap de 7,340 kilograme și a fost din lac de Liviu Bujor. 


Toți concurenții au primit diplome de participare și tricouri personalizate și, la final, au participat la tradiționalul borș pescăresc. Sponsorii evenimentului au fost SC Gaspeco SA România și SC Selgros Cash&Carry Constanța Sud Agigea. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 19 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Năvodărean condamnat pentru delapidare
Vineri, 19 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Se caută șefi în Poliția Constanța
Pagina a fost generata in 0.4261 secunde