Horoscop

184
Horoscop - horoscop2-1411410879.jpg

Articole recomandate

Berbec: Se anunță un început de săptămână plin de distracție și de voie bună. Ar fi indicat să încerci să te odihnești, pentru că munca din ultimul timp te-a cam epuizat. 


Taur: O informație pe care o așteptai cu sufletul la gură te face să îți dorești să reiei legăturile cu vechii prieteni. Acest lucru te face să fii din nou într-o formă de zile mari. 


Gemeni: Ai de a face cu o persoană foarte dificilă. Încearcă să eviți discuțiile în contradictoriu, altfel te vei alege cu un dușman, nu cu un aliat, așa cum speri tu. 


Rac: Ai ales și ai tot ales aceeași strategie pentru a rezolva problemele de la locul de muncă, dar soluția salvatoare este la mii de kilometri distanță de tine. Ia o decizie în acest sens. 


Leu: Sfaturile pe care le primești de la părinți sunt cel mai mare ajutor în aceste momente grele. Chiar dacă îți este greu să le accepți, străduiește-te totuși. 


Fecioară: O vizită din senin îți dă toate planurile peste cap și te face să îți rearan-jezi agenda de priorități. Totul se va încheia perfect. 
Balanță: Visezi cu ochii deschiși la ziua în care cel mai mare vis al tău va deveni realitate, dar pentru acest lucru trebuie să începi să muncești mai mult. 


Scorpion: Partenerul de viață se plânge că l-ai cam neglijat în ultima perioadă și tu știi că ăsta este adevărul. Încearcă să rezolvi această pro-blemă. 


Săgetător: Un proiect încheiat recent te face să te simți în cea mai bună formă. Se pare că în sfârșit lucrurile reintră în normal și tu te-ai liniștit. 


Capricorn: Te confrunți cu o problemă de sănătate la care nu te-ai fi așteptat nici-odată, dar ai marele noroc că se rezolvă fără prea mult efort. 


Vărsător: Ai tendința să îți asumi toate responsa-bilitățile, fără a te gândi că și tu ai nevoie de ajutor din partea celor din jur. Încearcă să echilibrezi balanța. 


Pești: Teama și neliniștea pun stăpânire pe tine azi. Vei înțelege că este vorba de o problemă mai veche. Trebuie să iei o decizie în acest sens.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 22 Septembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 20 Septembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 18 Septembrie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 16 Septembrie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 13 Septembrie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 12 Septembrie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 11 Septembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 10 Septembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 09 Septembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 08 Septembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3758 secunde