HOROSCOP

184
HOROSCOP - horoscop3-1411308106.jpg

Articole recomandate

Berbec: Veștile bune nu te ocolesc deloc azi. Dacă acest lucru nu te va face fericit, înseamnă că trebuie să reevaluezi situația.

Taur: Te cerți cu o persoană dragă ție și acest lucru te face să îți adresezi prea multe întrebări referitoare la relația dintre voi. Sunteți pe aceeași lungime de undă, totul se va rezolva cu bine și rapid.

Gemeni: Rutina este de vină pentru tot. Începe o săptămână nouă, cu bune, cu rele, deci ia-o ca atare. Sau schimbă ceva dacă nemulțumirea nu dispare.

Rac: Ești pe calea cea bună, dar ai grijă că stresul cu care te confrunți în această perioadă te va epuiza în totalitate.

Leu: Tu știi mai bine decât oricine că ajutorul dat la momentul potrivit este cel mai bun medicament pentru nevoile cuiva. Experiența pe care o ai te ajută în acest sens.

Fecioară: Săptămâna începe în forță, ai nevoie de multă energie. Relaxarea este doar un simplu cuvânt din dicționar și nimic mai mult. Ai de muncă azi.

Balanță: Când te afli în preajma acelei persoane, nu reușești să îți găsești cuvintele și gesturile care să te ajute să te impui. Nu uita că atitudinea este cea mai importantă. Iar iubirea este chiar frumoasă.

Scorpion: La locul de muncă lucrurile s-au calmat. Situația a revenit la normal. Nu ai puterea să mergi mai departe și vei renunța subit.

Săgetător: Comportamentul tău din ultimul timp este principalul motiv de îngrijorare pentru cei din familie. Te distanțezi ușor de ei și vrei să le arăți că ești independent și te descurci fără ajutor.

Capricorn: Activitățile cotidiene și rutina te nemulțumesc. Reușești să îți programezi o vacanță, dar nu ai idee cu cine vei merge.

Vărsător: Dacă cei din familie încă te consideră un copil, nu la fel se poate spune și despre colegii de la muncă. Ei te văd ca pe un lider. Ești de bază.

Pești: Astăzi nu ai chef de muncă, motiv pentru care îți iei o zi liberă și dai fuga prin magazine, pentru o sesiune de cumpărături. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Septembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 18 Septembrie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 16 Septembrie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 13 Septembrie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 12 Septembrie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 11 Septembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 10 Septembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 09 Septembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 08 Septembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 06 Septembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4161 secunde