Galerie foto. Premieră pe străzile din Constanța. A apărut cel mai ușor mijloc de transport

1490
6

Articole de la același autor

O simplă plimbare prin parcul Tăbăcărie îți poate aduce multe surprize plăcute. De așa ceva am avut parte, zilele trecute, când am descoperit, în fața City Park Mall (intrarea dinspre parc) mai multe vehicule, unele pe două roți, altele pe trei. 


La început, mi-am spus că nu poate fi nimic special; de ce aș vrea să închiriez un scuter sau o bicicletă și să respir aerul greoi și poluant, iar zgomotul să îi deranjeze pe toți cei care s-au gândit să facă o plimbare liniștită prin parc. Totuși, curiozitatea m-a împins să mă apropii și să îi întreb pe responsabili de ce sunt atât de speciale vehiculele respective. Iar răspunsul, care nu a întârziat să apară, m-a surprins: scuterele, bicicletele și triciclurile oferite de firma Easy Motion sunt electrice, extrem de silențioase și îți oferă o experiență incredibilă. Am ales să încerc un triciclu electric și pot spune că aș merge zilnic cu vehiculul pe trei roți, care este alegerea perfectă pentru a ajunge la timp la destinație, iar partea cea mai frumoasă este că implică un minimum de efort. Tot ce trebuie să faci este să apeși pe un buton de accelerație, aflat pe mânerul din dreapta. În stânga se află frâna, iar pe partea din mijloc se găsesc un claxon și un far, pentru condiții nocturne. Pentru 40 de lei pe oră, m-am relaxat în timp ce am avut parte de o plimbare deosebită. Mișcarea electrică a fost adusă în România, și implicit în Constanța, de Cornel Rațiu și Emilian Balaban. 


Easy Motion pune la dispoziție persoanelor care vor să se bucure de plimbări în natură scutere electrice, biciclete asistate electric și tricicluri electrice, atât pentru copii, cât și pentru adulți, în premieră pentru Constanța. Avantajele vehiculelor electrice mai trebuie amintite? Sunt extrem de silențioase, ecologice, ușor de întreținut, iar unele dintre ele sunt destinate, parcă, special pentru "leneși": te bucuri de o plimbare inedită în timp ce… stai fără a face vreun efort. În ceea ce privește scuterele electrice, Easy Motion le împarte în două categorii: cele care ajung până la 5.000 W, pentru care este necesar un permis de conducere de categoria A sau B, sau așa numitele biciclete cu motor, care ating viteze de până la 35 km/h și pentru care nu îți trebuie permis de conducere. 


Prețurile pentru închirierea vehiculelor sunt accesibile: oricare costă 40 de lei pe oră, însă reprezentanții Easy Motion sunt extrem de flexibili, astfel că poți chiar negocia prețul. De asemenea, există și "happy hours", ore speciale cu prețuri speciale. În plus, de la Easy Motion, vehiculele pot fi și cumpărate. De exemplu, scuterele electrice costă în jur de 2.700 lei, în timp ce bicicletele asistate electric ajung pe la 800 euro. În plus, pentru un triciclu vei scoate din buzunar în jur de 2.600 lei. Pe lângă aceste servicii, reprezentanții Easy Motion vor face, începând cu primăvara anului 2015, o școală de mers pe scutere și biciclete electrice, fiecare doritor fiind asistat de un instructor. În plus, tot de anul viitor, Easy Motion va aduce și scutere cu lumină solară, dar și ATV-uri electrice pentru copii, tocmai pentru ca părinții să-i obișnuiască pe copii cu procesul de ecologizare și, de ce nu, pentru a ajuta planeta să scape de poluare. 


Comentează știrea

citizen
22 septembrie 2014
parc

Din pacate parcurile sunt din ce in ce mai mici...unele chiar dispar, iar unii reusesc cumva sa obtina autorizatii de inchiriere a unor vehicule care incurajeaza lenea si statul in cur. Scuterele, fie ele electrice, nu au ce cauta in parcuri. Desi sunt silentioase si nu polueaza, sunt periculoase datorita celor care le inchiriaza. Sunt destui tembeli care merg pe bicicleta aiurea prin parc, inca o categorie cu acelasi comportament neglijent va creste numarul de accidente in parcuri (candva un loc de joaca sigur pentru copii si nu numai).

Angela
22 septembrie 2014
titlu si articol de merda

In primul rand - scuterele alea circula prin parc si AU AUTORIZATIE DE LA PRIMARIE pentru inchirierea acestor vehicule. Atat autorul/autoarea ar fi bine ca inainte sa ii linga in gaoz pe respectivii - sa faca o documentare la fata locului si sa-i intrebe si pe constantenii care se plimba in parc cu copii - ce parere au despre acestea.

xtz
25 septembrie 2014
Frustratilor!!!

in primul rand, nu spun ca ii sustin pe acesti "afaceristi" dar sa fim seriosi, daca esti un parinte responsabil si care chiar isi iubeste odrasla ai sa ai grija de el si nu ai sa il scapi din ochi pentru ca la o adica si un om care alearga sau merge mai grabit poate sa ti-l tranteasca de asfalt , nu numai in bibiclist sau unul pe tricicleta electrica. si in al doilea rand exista un loc amenajat, de care poate ati auzit: parcul piticilor , in care din cate stiu eu nu e permis cu bicicleta sau tricicleta, asa ca nu inteleg de i-ati gasit tocmai pe astia tapi ispasitori cand sunt atatia. parcul e pana la urma pentru toti, nu numai pentru copii si batrani ( care ar mai trebui sa mai stea si prin casa, nu sa ocupe oata ziua bancile din parc si sa creada ca li se cuvine tot).

giony
25 septembrie 2014
ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE!

ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE! Timpul este capital pretios, investeste-l cu folos! Consultant firma multinationala ofer activitate part-time (2-3 ore/zi), pentru obtinerea de venituri suplimentare in domeniul Network Marketing ; activitate inteligenta, necesitand studii medii sau superioare. Avantaje: venit imediat, venit permanent, venit rezidual, diferite bonusuri substantiale. INSTRUIRE GRATUITA! Pentru detalii trimite "vreau " la : e-mail : [email protected].

giony
25 septembrie 2014
Cursuri afaceri online GRATUIT

Cursuri afaceri online GRATUIT. Daca vrei sa inveti cum sa castigi cel putin 300 $ pe luna trimite mesajul "trimite curs" la mail : [email protected] si vei primi toate informatiile necesare.Rog seriozitate ,pentru ca voi lucra numai cu oameni corecti,seriosi ,harnici si perseverenti si care stiu sa astepte rasplata interziata.Drumul este lung si sigur,dar asigura stabilitatea financiara pe viata.

10 Things to Consider While Buying an Event Tent
12 martie 2015
10 Things to Consider While Buying an Event Tent

We did get wind from the north but it wasn't strong and it wasn't full of dust. 10 Things to Consider While Buying an Event Tent http://www.eventtentsforsales.com/10-things-consider-buying-event-tent.html

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Cu bicicleta, la furat de fier vechi
Pagina a fost generata in 1.2543 secunde