Polițiștii constănțeni ies în stradă și protestează în fața Prefecturii

311
3
Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual - Filiala Constanța organizează în perioda 29 martie - 30 aprilie, o acțiune de protest pe platoul din fața Prefecturii Constanța, între orele 16.30-18.00.


Revendicările SNPPC vizează Emiterea unei Ordonanțe de Urgență de către Guvern, care să prevadă o majorare a veniturilor salariale brute cu 20%, similar principiilor de aplicare a Legii nr. 293/2015, plata asigurării serviciului de permanență la domiciliu cu 40% din salariul de funcție și eliminarea plafonului de 30% din salariul funcției de bază pentru sporuri.


De asemenea, SNPPC mai cere calcularea sporurilor pe bază de pontaj la actualul salariu al funcției de bază și acordarea unei majorări de la 75% cât este în prezent la 100% pentru munca prestată în zilele de repaus săptămânal și în celelalte zile, în care, în conformitate cu prevederile legale nu se lucrează, similar Ministerului Sănătății. 


Nu în ultimul rând, în ceea ce privește personalul contractual, se vrea scoaterea sporului de vechime din formula de calcul a salariului de bază și aplicarea sa împreună cu sporul de condiții grele la salariul de bază, similar personalului din învățământ conform OUG 17/2017. 


Comentează știrea

BOBY VEGAS
30 martie 2017
Protest politisti

Ce rusine si tupeu ordinar cum ar zice Banciu ..vreti salarii mari si sporuri etc. voi nu a-ti auzit de criterii de performanta ..le indeplinesti si primesti marire de salariu sau bonus ...curatati constanta de bisnitarii de tigari care sunt peste tot ..boschetari ..asistati sociali care cersesc ..taximetristi care isi fac de cap ..etc.

AlexJ
30 martie 2017
Esti praf..

In primul rand se scrie "ati".. nu "a-ti".. apoi.. ce sa faca cu ei? Sa ii ia acasa? Cumva exista vreo lege prin care ii ia pe toti aia de care ai zis tu.. si sa ii bage la puscarie? Sau sa ii trimita in indonezia? Ei aplica legile de 2 lei date de cei din guvern si parlament!

Radu
8 noiembrie 2017
Aplica pe dracu sa ii ia

Niste jegosi domnii in uniforma. Sotia a fost pradata de hoti si nu au facut nimic. Nu au baza de date, sunt degeaba. Am avut si alte neplaceri si am gasit aceiasi incompetenta.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7926 secunde