Polițiștii constănțeni, la datorie prin licee

368
Polițiștii constănțeni, la datorie prin licee - politistiiconstanteniladatorieli-1400001515.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au desfășurat mai multe acțiuni, în cadrul cărora au legitimat persoane, au dat amenzi și i-au îndrumat pe cetățeni pentru a nu deveni victimele unor abuzuri. 


Astfel, polițiștii Secției 5 au organizat o acțiune pentru prevenirea faptelor antisociale în incinta și în zonele de lângă instituțiile de învățământ preuniversitare. Au fost legitimate 14 persoane și au fost verificate nouă licee. De asemenea, oamenii legii au controlat doi agenți de pază, aplicând și două sancțiuni pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. 


O acțiune, de această dată pentru combaterea violenței, au desfășurat și polițiștii Secției 2, care au legitimat zece persoane și au dus la secție două dintre ele, pentru cercetări. Oamenii legii au dat și trei amenzi, în valoare de 900 lei. Totodată, aceeași acțiune a fost desfășurată și de polițiștii Secției 3. Aceștia au legitimat 21 de persoane și au aplicat șase sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.400 lei. De asemenea, au fost confiscate mai multe pachete de țigări.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Martie 2014
Stire din Eveniment : Se caută șef de post la Gârliciu
Pagina a fost generata in 0.5852 secunde