Polițiștii constănțeni vor împânzi județul de 1 Mai

363
1
Polițiștii constănțeni vor împânzi județul de 1 Mai - politistiivorimpanziorasul1mai-1398879128.jpg

Articole de la același autor

În minivacanța de 1 Mai, cetățenii se vor distra, vor ieși la pădure și, de ce nu, vor consuma băuturi alcoolice. Din această cauză, polițiștii vor împânzi județul Constanța. Oamenii legii avertizează că cei care vor fi prinși pe picior greșit vor fi sancționați aspru. 


Pe 1 Mai, toată lumea sărbăto-rește Ziua Internațională a Muncii, petrecere care durează până târziu în noapte sau, de ce nu, chiar până a doua zi. Dat fiind faptul că zilele de 1 și 2 Mai au fost declarate libere, polițiștii spun că se așteaptă la un număr mare de turiști. Oamenii legii spun că vor acționa pe principalele drumuri din județ, dar și în zona cluburilor, pentru prevenirea si-tuațiilor neplăcute și a accidentelor rutiere produse din cauza vitezei excesive sau a băuturii. 


Sute de polițiști la muncă
Polițiștii se vor afla la datorie pe 1 Mai. Aceștia vor acționa în mai multe zone cu toate efectivele de care dispun, pentru a asigura protejarea cetățenilor și pentru a preveni accidentele rutiere care se produc din cauza consumului de băuturi alcoolice. Peste 400 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța se vor asigura că nu se produc eve-nimente nedorite în perioada mini-vacanței de 1 Mai. 


Drumurile naționale, atent "păzite" de rutieriști 
Rutieriștii constănțeni vor acționa pe drumurile naționale, dar și pe lângă păduri, pentru a-i depista pe șoferii care pleacă de la distracție cu mașina, deși au băut. Vor fi vizate toate drumurile din județul Constanța, municipiile, stațiunile și, în special, DN 39 Constanța - Mangalia. 


Polițiștii rutieri vor acționa cu peste 15 radare. Peste 50 de rutieriști se vor afla, zilnic, la muncă pentru siguranța cetățenilor. 
Mai mult, în sprijinul polițiștilor constănțeni vor veni și șase polițiști pe motociclete, de la Brigada Poliției Rutiere București. 


Țineți cont de recomandările polițiștilor! 
Oamenii legii le recomandă conducătorilor auto, în cazul în care șofează în aglomerație, să păstreze întotdeauna liber centrul intersecției și să nu blocheze calea de rulare a mijloacelor de transport. De ase-menea, șoferii sunt sfătuiți să nu staționeze în locuri interzise (stații de autobuz, treceri de pietoni, în paralel cu alte autovehicule parcate) și să circule cu viteză redusă în interiorul și exteriorul localităților și a zonelor de agrement. 


Motocicliștilor, polițiștii le reco-mandă să conducă aproape de marginea din dreapta a drumului, să folosească permanent luminile de întâlnire, să poarte permanent echipament de protecție omologat (cască, genunchiere, cotiere, etc.), să își asigure permanent un spațiu suficient de frânare, fără a trece printre mașini, ci comportându-se ca niște conducători auto distincți. 




În localitățile și în stațiunile turistice, polițiștii constănțeni vor acorda o atenție sporită locurilor cu afluență mare de public, unde urmează să se desfășoare activități culturale, sportive și de agrement. De asemenea, vor fi permanent monitorizate discotecile, cluburile și barurile, în vederea menținerii unui climat corespunzător de ordine și siguranță, precum și pentru prevenirea infracțiunilor cu violență și a furturilor. Totodată, se va acționa în sistem integrat pentru combaterea infracționalității stradale, a traficului și consumului de droguri, a pros-tituției, proxenetismului și iden-tificarea persoanelor urmărite. 


Comentează știrea

linked website
6 iunie 2014
linked website

v2 electronic cigarette Stiri Eveniment : Polițiștii constănțeni vor împânzi județul de 1 Mai | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online linked website http://www.onlinecor.net/dekang-e-liquids/top-features-of-the-vaporizer-weed-kit.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.505 secunde