Primarul Nicolae Matei a dat startul petrecerii de 1 Mai, la Năvodari

310
2

Articole de la același autor

Reprezentanții Consiliului Local Năvodari, împreună cu primarul Nicolae Matei, se află acum în tabăra "Delfin" din localitate, unde are loc petrecerea câmpenească organizată cu prilejul zilei de 1 Mai. 


Startul distracției a fost dat chiar de edilul orașului, care i-a invitat pe toți locuitorii la o mega petrecere, cu muzică bună, mici și bere. În acest sens, au fost pregătiți peste 20.000 de mici, dar și 80 de butoaie de bere. 


"De la Năvodari răsare soarele în România. Năvodari este un oraș care a făcut progrese remarcabile în turism. Chiar dacă pe 1 Mai se serbează ziua oamenilor muncii, putem spune că în România se serbează mai degrabă ziua celor care vor să muncească și nu au unde. Toate acestea nu sunt organizate pentru campania electorală. Pesonal nu știu dacă mă voi prezenta la vot pentru că niciun partid nu merită votul nostru, toți sunt niște demagogi ", a declarat primarul Nicolae Matei. 


De-a lungul zilei, pe scena amplasată în tabăra "Delfin" vor urca artiștii What's Up, Lorenna, Caravana lui Axinte, Violeta Constantin, Aurel Moga și mulți alții. Spectacolul este prezentat de Ionuț Dulgheriu. 


Comentează știrea

Voicu Mihai
2 mai 2014
puscariasul

puscariasul matei serbeaza intrarea la puscarie?

Nicu Cioara
24 mai 2014
jegul

Faci petreceri din bani nostri,nu din bani tai oltean imputit ce esti.Sa stai in puscarie pan la pesie.Sa il ei cu tine si pe varatu NICU TUDOR cu NUTI sa iti tin a companie.Si lor leai dat loc de casa.Sa apucat sa isi faca casa la batranete,in tinerete erau niste mate goale,acum nu poti sa le ajungi cu prajina cu cacat la nas.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5343 secunde