Polițiștii de frontieră au pus mâna pe o mie de pachete cu țigări de contrabandă

162
Polițiștii de frontieră au pus mâna pe o mie de pachete cu țigări de contrabandă - politistiidefrontieratigariconst-1398707223.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră constănțeni au reușit să oprească de la vânzare peste o mie de pachete cu țigări de contrabandă. Totul a pornit când lucrătorii din cadrul Serviciului Teritorial PF Constanța au tras pe dreapta, pentru control, la sfârșitul săptămânii trecute, un autoturism marca Volks-wagen Passat, condus de  Geor-ge D., un constănțean în vârstă de 33 ani.


Polițiștii de frontieră au găsit în interiorul mașinii, înmatriculate în Constanța, 590 de pachete cu țigări netimbrate - Don Antonio, o marcă nou apărută pe "piața" de aici, de proveniență Germania. Bineînțeles, conducătorul auto  nu deținea pentru acestea documente legale. Asta nu a fost însă tot. Extinderea cercetărilor a condus la descoperirea a încă 430 pachete cu țigări netimbrate, pe care polițiștii de frontieră le-au găsit acasă la bărbat, în municipiul Constanța.


Oamenii legii au ridicat în vederea confiscării toată cantitatea, de 20.400 de țigări, cu o valoare de aproximativ 10.200 lei, iar autoturismul, evaluat la 8.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă în vederea continuării cercetărilor.


Tânărul este acum cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă prin "deținere, transport și comercializarea mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că provin din contrabandă".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4093 secunde