Polițiștii de frontieră constănțeni, remarcați de șefii MAI

480
"Aprecierile conducerii MAI privind activititatea Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Constanța în anul 2010 au fost foarte bune și a fost remarcat efortul de pregătire și aplicare în activitatea curentă a procedurilor de lucru în domeniul Schengen. De asemenea, reprezentanții celorlalte instituții au apreciat cooperarea pe domenii de interes comun" - ne-a declarat comisarul șef Adrian Burcea, purtătorul de cuvânt al IJPF, vizavi de bilanțul activității pe 2010 ce a avut loc în urmă cu două zile.
Amintim că, potrivit bilanțului, traficul de că-lători, în 2010, a crescut cu 82%, iar cel al mij-loacelor de transport cu 61% față de anul 2009.
De asemenea, pe linia combaterii traficului cu auto furate, au fost indisponibilizate 64 de autoturisme furate din state ale Uniunii Euro-pene, cu o valoare totală de 4.418.000 lei, repre-zentând 23% din totalul autoturismelor indis-ponibilizate de Poliția de Frontieră Română.
Pe linia migrației ilegale au fost înregistrate 32 dosare penale pe numele a 53 de persoane.
Activitatea componentei navale a permis reținerea a patru pescadoare sub pavilion Turcia și a 11 ambarcațiuni care desfășurau activități ilegale de pescuit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 12 Ianuarie 2011
Stire din Eveniment : Ce ascunde Armata Română?
Pagina a fost generata in 1.788 secunde