Polițiștii de la Crimă Organizată au descins la traficanți de droguri din Constanța

357
Polițiștii de la Crimă Organizată au descins la traficanți de droguri din Constanța - diicot91325771456135238369613547-1359888070.jpg
Polițiștii de la Crimă Organizată și procurorii DIICOT au descins, ieri, la trei adrese din municipiul Constanța, la trei indivizi suspectați de trafic cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive (etnobotanice). De asemenea, în același dosar au fost realizate și opt percheziții în Râmnicu Vâlcea.


În urma descinderilor, au fost ridicate aproximativ 1.160 grame de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, opt cântare electronice de mare precizie, documente, opt laptopuri, unități de calculator, hard-disku-uri, memory-stick-uri, carte SIM și sume de bani. 


Potrivit anchetatorilor, din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 2012-2013, suspecții au procurat, în sistem en-gross, substanțe cu efecte psihoactive, atât din țară, cât și din Portugalia, pe care, după porționare, le-au comercializau într-un punct de lucru al unei societății comerciale, dar și de la propriile domicilii. 


În urma expertizării substanțelor la Laboratorul Central de Analiză și Profil al Drogurilor București, substanțele psihoactive au fost identificate ca substanțe ce sunt incluse în clasa cannabinoizilor sintetici. 
Cei cinci suspecți, din Constanța și Râmnicu Vâlcea, au fost conduși în baza mandatelor de aducere, la sediul D.I.I.C.O.T. Vâlcea, pentru audieri. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2224 secunde