Polițiștii de la Investigarea Fraudelor, asaltați cu reclamații

1102
3
Polițiștii de la Investigarea Fraudelor, asaltați cu reclamații - ioantomescu41338140931-1338153606.jpg
Polițiștii de la Serviciul de Investigarea Fraudelor din cadrul Poliției Constanța sunt asaltați cu plângeri. O bună parte dintre ele, însă, nu fac obiectul muncii oamenilor legii și mai mult le îngreunează activitatea. "Numărul dosarelor este în creștere față de anul anterior și în mod deosebit cel de dosare înregistrate. Mulți cetățeni fac plângeri penale în loc să meargă în instanța civilă. Dar odată plângerea primită, noi trebuie să efectuăm cercetări, iar la final dosarul se încheie cu neînceperea urmăririi penale. Numai în primele patru luni ale anului acesta au fost date 140 de neînceperi de urmărire penală în dosare pe care a trebuit să le instrumentăm dar nu au avut, din punct de ve-dere al activității de poliție, eficiența scontată", a declarat comisarul șef Ioan Tomescu, șeful serviciului. Astfel, oamenii legii sunt asaltați cu reclamații împotriva președinților asociațiilor de proprietari, din partea unor membrii nemulțumiți de activitatea lor. De asemenea, sunt plângeri prin care partenerii de afaceri se reclamă între ei. În ambele situații, de cele mai multe ori, reclamații ar trebui să se adreseze direct instanței de judecată. "Pe de altă parte, trebuie remarcat faptul că numărul mare de reclamații înseamnă că oamenii au încredere în noi, au încredere că oamenii de la Investigarea Fraudelor vor duce la bun sfârșit cele reclamate. Acum, trebuie să înțeleagă dacă uneori le dăm dreptate, iar alte ori nu. Nu putem face abuzuri în cercetarea faptelor, noi căutăm adevărul, fie că le convine sau nu unora dintre părți", a adăugat comisarul șef.

Comentează știrea

metin cerchez
28 mai 2012
unde e dosarul mafiei de la brd unde e directoare sotia lui tomescu?

am depus de 2 ani de zile o rteclamatie ptr abuz in serviciu si acordarea de credite de milioane euro cu acte false la brd-str 3 nr 2 din ovidiu-impotricva caratas,niculescu,anca ivascu-lua banca de la platitorii cinstiti comision risc ptr a acoperi creditele date cu buna stiinta cu acte false-sotia dlui tomescu e directoare la brd-dga,sri si dna ce zic?

roshul
4 aprilie 2015
anticoruptia cu coruptie

la bagdasar arsenii la radiografii prin anii 2008 primeam rezultatul cum trebuia coaste fisurate fracturi , la computer tomograf centrul de excelenta cu cucuie in cap la aparat se afla medic asemanator lui marius lacatus fostbalist mana a lui medic sef , colaborator cu spitalul alexandru obregia drogati si consilieri ma intrebat daca vreau sa dau in judecata agresorul , i-am raspuns ca nu pentru ca sint multi si periculosi si poate se va intampla ceva si mai rau de atat , mi-a mi-a raspuns ca nu am nimic la cap rezultatul la cap il tinea pentru urmatoarea persoana pe bani .

roshul
4 aprilie 2015
anticoruptia cu coruptie

la bagdasar arsenii la radiografii prin anii 2008 primeam rezultatul cum trebuia coaste fisurate fracturi , la computer tomograf centrul de excelenta cu cucuie in cap la aparat se afla medic asemanator lui marius lacatus fostbalist mana a lui medic sef , colaborator cu spitalul alexandru obregia drogati si consilieri ma intrebat daca vreau sa dau in judecata agresorul daca vreau bani , i-am raspuns ca nu pentru ca sint multi si periculosi si poate se va intampla ceva si mai rau de atat , mi-a mi-a raspuns ca nu am nimic la cap rezultatul la cap il tinea pentru urmatoarea persoana pe bani .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7352 secunde