Polițiștii de la Ordine Publică, vizitați de elevi

168
Polițiștii de la Ordine Publică, vizitați de elevi - politistiscoalaaltfel-1397045204.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, în cadrul programului educativ "Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!", Inspectoratul Județean de Poliție Constanța a continuat activitățile specifice și a prezentat elevilor din Constanța teme de  prevenire a delincvenței juvenile, a victimizării și a disparițiilor minorilor. 


Astfel, polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiștii Serviciului de Ordine Publică au deschis porțile instituției, primind vizitele elevilor din unitățile de învățământ. 
Sediul Serviciului de Ordine Publică din bulevardul I. C. Brătianu a fost vizitat de elevii Liceului Tehnologic "Gheorghe Duca", a 


Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru", împreună cu elevii Liceului Tehnologic "Virgil Madgearu", unde polițiștii i-au întâmpinat pe copii și le-au prezentat materiale informativ-educative. Astfel de activități vor fi derulate și în zilele următoare, pentru ca elevii  constănțeni să cunoască activitățile, atribuțiile și rolul polițiștilor în societate.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4341 secunde